Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UH! evo mog nalaza od ovih dana

Go down

UH! evo mog nalaza od ovih dana Empty UH! evo mog nalaza od ovih dana

Post by LAV Fri Nov 14, 2008 3:54 pm

Predočen pučanstvu, Ikariam.rs tj. Ikariam na ćirilici. Ikariam Republike Srbije. I prijavim se ja kao i mnogi Srbi iz Ikariam .ba alfa i beta. I krenem da gradim i usput se registrujem na tamošnji Forum. Postavim neka pitanja i ako znate ćirilicu idite te se sami uvjerite kako to izgleda tamo. Ispadoše u skladu sa volonterima Ikariam.ba. Pomišljam da su u pitanju klonovi.
Klovnovi Klonova ili nešto slično.
I Naravno, zatvaraju svaku temu koja dotiče njihove prilično mutne interese. Nekima i ne znam smisao.
1. tema 1
2. moj trenutni problem

I sad u zbog ovog drugog, ne znam kome se nisam obratio uključujući Menadžera Zajednice ( taj je odgovoran i za Ikariam.ba i verovatno Ikariam australije lol! )
Reset lozinke za Igricu Ikariam.rs ne radi. Sve opcije sam probao. Iz svakog browsera ( imam ih skoro sve koji postoje na tržištu ) sam probao ali ništa. Ništa ne dolazi na mail.
Prošlo je već 36 sati ali reset lozinke im ne radi. Ne pitajte u kakvom stanju su mi građani cajanka umoran

Neažurnost volontera je samo takva! Ali su veoma ažurni kada treba zatvoriti temu. Evo sam u predloge predložio jutros otvaranje rubrike : Žalbe i Pohvale, ali administratorka Nivis ju je zaključala jer sam predložio otvaranje Restorana u kojem se nebi branila upotreba latinice nego bi se normalno koristilo i jedno i drugo pismo. Ona je to izvukla iz konteksta i sasvim drukčije definisala, kao da meni smetaju igrači iz drugih država. Dao bih vam i taj link ali ne radi ako niste registrovani. Za one koji su registrovani, evo:
3. predlog

A sad vam pružam na uvid jednu prepisku, izmedju mene i supermoderatora Ćomija. Ako ne znate ćirilicu, ja se stvarno izvinjavam ali tamo pravila nalažu strogo korištenje ćirilice inače može da usledi opomena. Ko zna shvatiće. Prvo ide opomena na tekst koji naveden.


"Hi Херман!

You just got a warning because of a breach of forum protocol (Непоштовање правила). Warnings do not endanger mempership at all but repeated infractions may result in banning.

The reason for this warning is the following post:


Quoted from "Херман"
не ради ни у другим браузерима.
Пробао сам више пута али је не добијам, нову лозинку на и-мејл који сам пријавио приликом регистрације?
Јесам ли ја то банован у игрици па ме нема....сачекао сам пар сати, али ништа. Или је то посебна процедура само за мене
Може ли то некако да се реши или којем од службених лица се обратити у овом случају?

Ово пише а у мејлу ништа:

" Насумична лозинка је генерисана и послата на унету и-мејл адресу. "


Додатак: ( у 10часова 24 мин )
Да сам купио амброзију а нисам банован како би дефинисали новонасталу ситуацију у којој вам софтвер за ресетовање лозинке не ради? По Немачком или по Српском, тј. по којем закону би ко одговарао? Време је новац али вама то изгледа није јасно, па би у том случају управо зато што вам приговарам вођен логиком, ја свесно алудирао да ви то намерно радите, јер вам треба мотив на основу којег ћете ме бановати јер потежем тему наново? Али ја не потежем ту тему. Та ме тема не занима. Само вам износим чињеницу и питам: шта би се догодило из угла неког ко би идентично прошао као ја да је купио амброзију'? Или они који купе амброзију, немају тих проблема? То би онда било нешто ново. Ја сам свеједно на губитку а ви сте свеједно на добитку, плус имате извршну власт: Можете без полагања рачуна корисницима да им укинете налог и узмете новац. И писао сам и супермодератору и менаџеру заједнице и оператору и ево нема одговора. Ништа. А жале ми се и неки ортаци да ни њима не одговарате на поруке и жалбе...А да банујете то знате са све оним високопарним садржајем које треба да замени образложење и опет ништа. И како онда да тумачим било као правник било као корисник, целу ову ујдурму?

Не допадам се ја вама, не допадате се ни ви мени. Нисмо овде да се допадамо једни другима. Овде смо ради решавања техничких проблема који се појављују, који се могу појавити као и објашњења у вези правила, игре, форме и сл. До сада су се неке ситнице промениле, али кључне ствари никако.


10 часова 34 минута, провера и-мејла...и даље ништа.
Annotations for this warning:
Константне неосноване прозивке, покушаји изазивања расправа, вређање тима, изношење лажних информација. Опомена пред доживотни бан на форуму.

This warning will expire in 0 years (Never expires).

Yours sincerely,
the Икариам Србија Team


onda ja:

Аха, сјајно...а што то не ради што сам питао? Ја сам то питао, нико се није јавио да реши проблем, али да ме банујете то сте решили? Ево сам питао Менаџера Зајденице и јавио се човек...а зар то није посао оператора?


onda on:

То јесте посао Оператера, а то што је ђакон улетео је његова ствар добре воље. И да, за прву следећуи твоју дрскост следи бан, апсолутно ме не занима шта мислиш, хаос на овом форуму нећеш правити.


onda ja:
ниje Ђакон него рондалф.


onda on:
Ок, погрешно сам прочитао који менаџер, у сваком случају поента је иста

onda ja:
Видећемо кад добијем одговор од Феликса из Минхена.

onda on:
А ко би то требало да буде?

onda ja:
Он ће да провери да ли је све по закону укључујући и овај бан и моја питања, чак сам га замолио да провери јесам ли по ма којем језику, некога директно прозвао ( као што ви мене јесте ). И он обавља неки посао, и ти само обављаш свој посао, баш као и ја свој и како би свако требао да обавља посао. за који се јавио и од кога други зависе.
Ја сам поставио логично питање, јасно и гласно, ти си тему затворио?! Мене бановао. Други би те на мом месту или улизивачки молили или псовали. Ја те и даље питам, по којој основи си себи дао то право? Тема око амброзијје је затворена превише пута. То ние разлог и повод за сумњу у све ово што кажете да радите? Није, јел тако? Нема разлога за сумњу? Ти можеш да ми затвориш и налог за игру иако ни једно правило још нисам прекршио, јер не само што си рекао да можеш, него ћеш то и урадити посебно што ћу ти сад рећи да ако би сте ми откључали тај налог и он проради, ја ћу сигурно купити амброзију, излоговати се са налога, ресетовати лозинку и наново тражити нову. Не добијем ли је одмах или у року од сат времена, и ти и још неколико вас, овај посао више нећете радити. А да ли ће неко сносити последице то ће одлучити закон.
Јел то претња? Не није. То је моје право да урадим. Нити сам кога преварио нити сам кога покрао ако сам у вас уложио новац на име услуге коју сте јавно објавили да пружате. Како је не извршавате како по правилима требате, тако ја потежем питање не ради повраћаја новца што је у суштини већини једини разлог, него задовољења права, јер ово што се сада са мном збива може се и дешавало се са многим другим. А ја играм игрицу из два разлога: да утврдим како и дали ради како треба и координације ради са другим оперативцима. Краће: Ја сам ту да проверим ко не ради свој посао.
Јел ти сад јасније?

Херман Леон

on>

Да си прочитао све што сам писао како ја, тако и остали чланови тима, неби ми уопште постављао ово питање.


ja:

А то се односи на шта?
Мој налог или рачун Икариам игрице ресетовао пасворд и послао лозинку а она није стигла У Спаму је нема. Писма редовно стижу и поруке са овог форума од чланова и осталих играча али лозинке ни од корова. Јел бих могао да сумњам да то радите намерно? Могао бих. Већ си ме опоменуо јер ми не можеш доскочити јер те питам кључне ствари, критичне проблеме наводим од којих бежите и које заташкавате, само да се не диже прашина, јер рачунате на наивне људе, углавном децу, да се залете на Амброзију, и да њихови инстикти прораде, анимални инстикти на којима се базира психолошка потреба за надметањем а све то не може без амброзије, јел тако? За тај увид ми не треба докторат да бих то схватио? Исто тако нисмо сви наивни. Има нас који схватамо нешто за промену.
Али види све је то дозвољено. Знам ја то. Знам да је то дозвољено. Јер нико није присиљен да игра. Али с друге стране овакво понашање вас одговорних даје широко подручје за сумњу, а једно би било да се намерно овако понашате како се понашате, да би испоровоцирали људе, једне фаворизујете, другима ласкате, трећима тепате, мене сте испитивали ( и на чету такође )...па ко се превари преварио се, а ви појма немате? Ви сте сви имали "најбољу намеру"? Боље да обришете оне тамо постове у којима ме означавате шта сам и ко сам. И да је истина и да није, можете кривично одговарати. Јер ако се испостави да имате за циљ скупљање приватних информација о играчима, све кроз призму игре, брже него за превару можете се наћи пред судом под оптужбом за антидржавно деловање или тероризам. Али ви то знате такође.
А што ја не бих ову поруку јавно објавио као своје мишљење, своје питање и своје право да знам? Ти то називаш инсинуацијом, али ја то видим Анализом Синтезом и Антитезом. Основама како логичког тако рационалног размишљања.
Види могу је објавити на свом блогу, могу је као савестан грађанин, послати на многе адресе, а не само као службеник детектовати грешку за коју ће закон да просуди јели намерна или није? Баш би вам добро дошла и негативна реклама, да се и други заинтересују и провере где им се деца мотају и шта све ту може да се догоди.
Желим ти да дуго дуго радиш тај посао који радиш. Видим да си се уживео максимално и самим тим логично је претпоставити да га не би мењао чим се тако грчевито бориш за одржавање реда. ( и даље додајем : по свом ускогрудном дефинисању појма "ред") "


Molio bih igrače sa srpskog Vazdušnog prostora da nešto urade po tom pitanju. Tamo mi niko ne pomaže...sve bitke vodim sam. Istini na volju, šta bi bilo da sam kupio ambroziju a ne mogu da se ulogujem? Čekam odgovor od Gameforge-a kojima sam pisao. Kontaktirao sam kolege pravnike koji s ebave tim područjem, da mi i oni istraže sve što je ovde u najmanju ruku"mutno". Do tada, evo uživajte...

devil davolica detektiv
LAV
LAV
DOSELJENIK
DOSELJENIK

Male Number of posts : 17
Age : 54
Location : Beograd
Job/hobbies : Interpol Office
Registration date : 2008-10-11

Back to top Go down

UH! evo mog nalaza od ovih dana Empty Re: UH! evo mog nalaza od ovih dana

Post by LAV Fri Nov 14, 2008 5:43 pm

G. Predsedniče krajnje je vreme da se preduzmu neki koraci ....
LAV
LAV
DOSELJENIK
DOSELJENIK

Male Number of posts : 17
Age : 54
Location : Beograd
Job/hobbies : Interpol Office
Registration date : 2008-10-11

Back to top Go down

UH! evo mog nalaza od ovih dana Empty Re: UH! evo mog nalaza od ovih dana

Post by LAV Fri Nov 14, 2008 11:47 pm

Svečano sam banovan na tom Ikariam.rs forumu a ovo će takodje da pročitaju. Ono što sledi, onomatopejom se ispisuje kao : ding dong, ili seljački, narodski: kuc kuc...jeste li vi....

isto ono što se zbilo u Sarajevu pre otprilike 15 dana kada su moje kolege banule iz Nemačke ( da ne poveruješ ! ) nekim "igračima" za koje imamo definisane podatke da su radili NEDOPUŠTENE STVARI...


ali ovaj put će biti prilično zeznuto...ipak su to naši, Srbi... nije to isto...kad to urade tamo neki i neki tvoji, sunarodnici...


Rondalfe,

imam 5 spremnih ljudi da preuzmu te njihove dužnosti a da se nikada ne dogodi da bilo koji igrač kaže: Ne rade svoj posao. Ovako, ne ostavaljaš mi ništa sem da ustvrdim, da je sve ovo oko Ikariam. rs, klasičnim jezikom rečeno, nameštaljka...a da se ne lažemo, to će imati dalekosežne posledice.
LAV
LAV
DOSELJENIK
DOSELJENIK

Male Number of posts : 17
Age : 54
Location : Beograd
Job/hobbies : Interpol Office
Registration date : 2008-10-11

Back to top Go down

UH! evo mog nalaza od ovih dana Empty Re: UH! evo mog nalaza od ovih dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum